SERÀS CAPAÇ DE SALVAR EL TEU POBLE?

SmileUrbo és un innovador joc de rol interactiu

APRÈN A TRAVÉS DE L'EXPERIÈNCIA

SmileUrbo és una eina molt eficaç per aprendre com transmetre idees i expressar interessos sense perdre el focus en el bé comú del grup.

El joc ha demostrat ser efectiu en diversos camps, com l'empresa social i l'educació, ja que ofereix múltiples aplicacions en la vida real.

SmileUrbo es basa en investigacions acadèmiques, així com en teories psicològiques i sociològiques. La metodologia de rol permet als participants experimentar en primera persona els reptes dels processos de grup i practicar la negociació, la creació de bones aliances comunes, la construcció de confiança, el treball en xarxa i en equip, i la construcció de consensos.

Totes aquestes són habilitats que no s’aprenen normalment en el sistema educatiu formal i que són clau perquè els equips i les comunitats treballin amb eficàcia i es desenvolupin.

 

SOL·LICITA UNA PRESENTACIÓ

Si vols conèixer més en profunditat les característiques i aplicacions de SmileUrbo, contacta'ns i et prepararem una presentació (presencial o online) de l'eina.

SOL·LICITA UN TALLER DE FORMACIÓ

Vols que entrenem i capacitem el teu equip? Dissenyem formacions a mida en funció de les necessitats i els objectius de la teva organització, per treballar i millorar habilitats com la negociació, la comunicació interpersonal, el treball en grup o la participació.

És una experiència nova i emocionant que et permet observar com les petites decisions poden afectar el destí global de tota una comunitat (Roberto)

Aquest projecte realment em va arribar al cor! Es tracta d’un àmbit de treball necessari arreu del món! (Darcy)

Crec que és genial tenir un joc que pot fer canviar les coses! (Karine)

Creat per